Keukentafel

multimedia, reclame, reizen, film, muziek, karl leenknegt, en 't leven

Kamer verven bij Kathleen

Mijn teerbeminde is begonnen met haar verhuis. Het werd tijd; het vorige kot waar ze in overleefde, was een vochtig, bouwvallig, stinkend, klein en onveilig krot. Dus aan allen die dit leest: Ga niet op kot in de Nederkouter 11! Bovendien is het kot onlangs onbewoonbaar verklaard door de brandweer, maar dit verhindert de kotbaas niet om verder studenten uit te buiten.

kamerkathleen.gifSoit… het goede nieuws is dus dat ze verhuist! Naar een fantastisch plaatsje aan de visserij. In een enorm groot en gezellig huis, samen met drie of vier andere mensen. Ik kijk er evenzeer naar uit als haar, ook al omdat het nu veel dichter is bij.

Maar alvorens ze daar dus gesetteld is, moet er eerst nog geverfd en verhuisd worden. We hebben al één muur in het blauw geverfd. Een kleur die we zelf hebben samengesteld met verschillende verf en kleurmiddel. Om een beetje te previewen hoe het zal worden met al die kleuren, heb ik mijn goede vriend photoshop nog eens ingeschakeld. Woensdag neem ik waarschijnlijk een dagje verlof om samen verder te schilderen.

posted by Keukentafel in over mijzelf and have No Comments

Switch to our mobile site