Keukentafel

multimedia, reclame, reizen, film, muziek, karl leenknegt, en 't leven

Kwartaalmeeting op het werk

robertGisteren kwartaalmeeting op het werk. Al is ‘kwartaal’ een wat ongelukkige benaming, aangezien de vorige reeds meer dan een half jaar terug was.
Maar er was ons beloofd dat deze extra interessant zou worden. En upper management heeft woord gehouden. Hoera!

Het cijfermateriaal werd ons gepresenteerd in het magnifieke Tinnenpot theater. Daar leerden we meteen ook de spontaniteit van onze nieuwe hollandse collega’s kennen. Altijd lachen, die hollanders.

Een portie ‘ene mee esp en ene mee kaas’ gaf ons de nodige energie om aan de avondactiviteit. Deze begon onder de rabot-torentjes waar er twee bootjes ons opwachtten. Het boottochtje voerde ons door het prinsenhof waar er nog twee passagiers bijkwamen. Blijkbaar ene Robert Langdon en zijn madam, Sofie. De twee protagonisten uit de Da Vinci code. The mystery thickens…

Begeleid met een uitleg over augurkjes in het zuur en één of ander bekertje dat gevonden moest worden vaarden we langs Gent’s mooiste plekjes. Met op het einde een watertunnel waar de muziek de dramatiek tot een hoogtepunt bracht.

Het evenementenbureau events on the move bleek een heel spel voor ons klaar te hebben gestoomd met als doel de heilige graal te vinden. Deze was uiteraard in Gent verzeild geraakt… zo gaat dat in de betere films ook altijd.

 

Echter… een wolkbreuk van apocalyptische proporties verdronk het enthousiasme wat. Maar een dozijn emmers water op onze kop weerhielden ons niet van te vertrekken op avontuur.
Nuja… ‘avontuur’… Het spel beperkte zich tot een gps-oriëntatieloop met op elke post een code die moest ontcijferd worden aan de hand van simpele decoderingsmethodes. Ik voelde mij even terug bij de jojo’s bij de scouts. (tijdens één van die spelletjes waar de leiding wat zonder inspiratie was gevallen)
Ons team werd verdiend de eerste van de acht. Wederom Hoera!

winning team

cryptexNa een vlug pintje volgde het ietwat chaotische deel twee. Het was iets met letters verzamelen voor de cryptex. Uiteindelijk zijn we dan toch niet gewonnen. Allemaal valsspelers ja! Soit, het was een zeer mooie poging om er een geslaagde activiteit van te maken en ik was tevreden. Driewerf hoera!

posted by Keukentafel in over mijzelf and have No Comments

Switch to our mobile site