Keukentafel

multimedia, reclame, reizen, film, muziek, karl leenknegt, en 't leven

Politiek

De federale verkiezingen liggen achter ons. Het positieve nieuws: Gent stemt groen en doet niet mee met de overwinning van CD&V/NVA.

verkiezingsuitslag gent

Het wat mindere nieuws. Rood krijgt wat klappen. Lijst Dedecker scoort maar ondermaats vergeleken met de rest van Vlaanderen en het Vlaams Belang stagneert. Al ben ik al blij dat deze laatste niet groeien.

En over het Vlaams Belang valt heel wat te vertellen. Andere sites gaan hier veel dieper op in en ik kan iedereen, vriend en vijand, aanraden om eens een kijkje te nemen op de onderstaande sites, waar zonder blad voor de mond de duistere kant van het Vlaams Belang uit de doeken wordt gedaan aan de hand van feiten, citaten en filmpjes. De manier waarop dit gedaan wordt is dan wel niet zo proper, de boodschap is duidelijk.
Extreem rechts in vlaanderen – weblog tegen haat en racisme
Blokwatch – Nationale webstek over het Vlaams Belang
Blokbuster – antifa, artikels en analyses

posted by Keukentafel in politiek en maatschappij and have Comments (3)
  • http://yelloman1.blogspot.com/ yelloman

    Het altijd leuk om er een Gentse blog bij te hebben , veel succes !

  • dapeetn

    Ook gemerkt hoeveel haat er op de sites tegen haat en racisme te vinden is? Ik ben niet voor VB maar ik hou me dan bezig met mijn eigen keuze te promoten en niet een andere af te breken.

  • http://blog.keukentafel.be Keukentafel

    Sommige zaken, citaten, filmpjes… kunnen bij mij niet door de beugel en verdienen wel wat meer daglicht. Er zijn genoeg andere bronnen om alternatieve partijen te promoten. Ik begrijp de woede bij de makers van zulke anti-VB sites. Als ik zou weten dat diezelfde makers bij wijze van spreke op VB-ers gaan kloppen, dan moeten ze ook niet meer op mijn sympathie rekenen. Hoe opener de politiek, hoe beter lijkt mij.

Switch to our mobile site