Keukentafel

multimedia, reclame, reizen, film, muziek, karl leenknegt, en 't leven

Restaurant bespreking Rijstkafee

rijstkaffeeGisteren aangenaam verrast door mijn Kathleen. Een traktatie in het rijstkafee. Dankjewel lief, dankjewel flair-bons.

De inrichting van het rijstkafee oogt best gezellig, en op dit moment hangen er schilderijen van ene Louba Melantchouk. Lelijk, dat wel, maar toch leuk dat er tijdens het eten eens over kunst en smaak kan gepraat worden.

Over smaak gesproken, die valt heel goed mee. Ik had een superwok van varkensvlees met oestersaus en mijn vriendin nam de superwok met rundvlees en currysaus. Het vlees en groentjes waren vers en smakelijk maar mijn oestersaus viel toch wat tegen. Aan de overkant van de tafel werd de currysaus met wat kokos meer gesmaakt.

De bediening is vlot en persoonlijk en zo hebben we het graag.

Mijn score: ****

posted by Keukentafel in eten,Gent and have Comment (1)
  • Bert

    Vreselijk restaurant, ongastvrije bediening. Tongfilet in tamarinde smaakte naar ranzige vis in zeewater met een hoop suiker erin, en de geur was misselijkmakend en werd onder ons vergeleken met natte hond. Toen we zeiden dat er iets scheelde aan de vis, werd er amper op gereageerd, en er werd gewoon afgerekend aan de kassa. De mensen met de flair-bon achter ons hadden ook klachten over de vis, en toen ze dit meldden aan de bedienster zei ze: ‘ja, haar het schijnt is er iets met de vis’. Ik vermoed dat ze hem toch hebben mogen betalen. Dit restaurant vermijden is de boodschap

Switch to our mobile site