Keukentafel

multimedia, reclame, reizen, film, muziek, karl leenknegt, en 't leven

Rottweilers zijn gevaarlijke monsters godverdomme!

LassoDit is de laatste post over onze kat, Lasso.

Lasso is maandag doodgebeten door een ontsnapte agressieve rottweiler. De hond werd al anderhalf uur daarvoor als ‘ontsnapt’ gemeld bij de politie. Maar terwijl de politie in onze buurt aan het rondzoeken was naar de hond, werd onze Lasso slachtoffer van de debiliteit van het monster.

De eigenaars daagden even later op om hun hond te vangen die verder de buurt aan het terroriseren was. “Zo baas, zo beestje” geldt hier helemaal. De eigenaars waren al even agressief en debiel als hun beest.

Het kan wel zijn dat die hond per ongeluk ontsnapt was, maar dat brengt ons katje niet terug. We hebben klacht neergelegd tegen de eigenaars. Misschien in de ijdele hoop dat de hond een spuitje krijgt bovenop de boete voor de eigenaars.

Zwaar kut!

Slaapwel Lasso …

posted by Keukentafel in lasso and have Comments (35)
 • http://www.dipfico.be/ dipfico

  Hey das echt kut!

 • http://www.verbeelding.org Kathleen

  Djeeses. Daar kan ik echt kwaad van worden. Zo’n lief katje.

  Bah. Echt.

 • http://dikkie.net Dikkie

  Bah, echt niet leuk. Zo’n hond houden is om problemen vragen.

 • Ben

  i feel for you

  Heb ook een verschrikkelijke hekel aan dat soort honden EN hun baas.

 • http://www.juggles.be Jan

  :’(

 • http://ayazofia.blogspot.com Zofie

  Dat is inderdaad héél erg kut!
  Ik leef met je mee!

 • http://www.karlleenknegt.be Keukentafel

  van op deredactie.be

  Rottweiler bijt tweejarige peuter dood
  do 10/01/08 – In Frankrijk heeft een rottweiler een tweejarig kind doodgebeten in het bijzijn van zijn hulpeloze moeder.

  Het tragische incident gebeurde voor de familiewoning in Charnay, ten noorden van Lyon.

  De hond van de familie viel het jongetje aan en beet het meerdere keren. De moeder probeerde nog tevergeefs om het dier weg te trekken.

  Het jongetje liep zware verwondingen op en is na een hartstilstand gestorven.

  Tot nu toe leefde het dier zonder problemen samen met de familie. De hond droeg geen muilkorf, maar op privé-domein is dat niet verplicht.

 • rottweilerke

  hoe kortzichtig mensen kunnen zijn !
  als jou kat een vogel had gepakt , had die dan ook een moordenaar geweest en de eigenaars agressief ?

 • http://www.karlleenknegt.be Keukentafel

  Had die vogel iemand zijn bezit geweest en had in de wet gestaan dat mijn kat altijd aan de leiband moest, dan was ik verantwoordelijk voor een misdaad.
  Niet alle eigenaars van Rottweilers zijn agressief. Rottweilers zijn agressieve beesten (kijk er elke hondensite op na), en de eigenaars van de Rottweiler in mijn post waren ook agressief.

  Dat mijn kat een vogelmoordenaar was geweest moest hij daar oud genoeg voor geworden zijn… absoluut.

  Wat is uw punt precies?

 • rottweilerke

  mijn punt is dat dit pure racisme is, en dat uw stelling “alle rottweilers zijn agressief” onzin is.
  nooit heb ik een hondensite tegengekomen waarin staat dat rottweilers agressief zijn.
  de eigenaars zijn fout geweest door de hond te laten ontsnappen, maar daarvoor een heel ras gaan aanvallen is absurd.
  ik heb hier thuis een keilieve rottweiler lopen, en jij noemt die een gevaarlijk monster ?

  ik geloof geneens dat die eigenaars agressief waren, wss was uw reactie even aanvallend als hier, en hebben die daar gewoon op gereageerd.

  ik begrijp best dat je bedroeft en kwaad bent door dit verlies, maar dat praat je racistische reactie niet goed !

 • Rottie

  Niet elke Rottweiler is zoals u beweert… Mijn Rottweiler een brave hond.. Val hier niet het ras aan, val de domme eigenaars van Rottweilers aan, mensen die waarschijnlijk nog niet het voorste en het achterste van hun rottweiler kennen, laat staan hun karakter… Een Rottie is niet agressief, maar wordt agressief gemaakt door de ontwetende eigenaar.
  Bij een ditzelfde geval, u kat ander hondenras, u zou het nog niet eens vermelden, laf….

 • Rotties4ever

  Hoe kortzichtig en bekrompen kun je zijn? Alle rottweilers agressief?? Wat een onzin!! Ik heb hier 2 van die schatten rondlopen en kan me geen beter ras voorstellen dan de rottie, heb trouwens ook 2 katten waar ze dikke maatjes mee zijn. Dus hou aub op met uw gezever, dit kon zowel met een ontsnapte Jack Russel als met een labrador gebeurd zijn, jammergenoeg was het weer een rottweiler en wij maar ons best doen om onze rotties positief en sociaal op te voeden, jammer dat er nog zulke ezels rondlopen die heel de boel verpesten.

 • http://www.karlleenknegt.be Keukentafel

  Een rottweiler is van nature agressiever en gevaarlijker dan een schoothondje, right?. Uiteraard is opvoeding heel belangrijk. En ‘Rottie’ heeft groot gelijk dat het in mijn geval hoogstwaarschijnlijk ging over mensen die niet in staat waren om hun hond een goede opvoeding te geven.
  De agressie tegenover mijn vriendin en mij van de eigenaar getuigden van weinig geduld en veel agressie.

  Maar jullie hebben wel een punt als jullie beweren dat de eigenaars veel meer schuld treft dan de hond.

  Niet onbelangrijk: De eigenaars hadden hun hond nog maar pas en hadden al meerdere klachten ontvangen. (volgens de politie)

  Los daarvan: Doe eens wat moeite om deftig te schrijven.

 • Epona

  Judge the deed, not the breed!!!!!!

 • Rotties4ever

  een rottweiler agressiever dan een schoothondje?? Je zou nog verschieten!! Mijn teefje is onlangs bijna gebeten geweest door een chihuahua. Denk je dat ze iets teruggedaan heeft?? Neen! Ze was enkel serieus verschoten.

 • http://www.karlleenknegt.be Keukentafel

  Tokio Hotel is ook agressief!

 • heidi

  Zielig en bekrompen is jou reactie,ik ken zoveel rottweilers en het zijn stuk voor stuk lieve beesten.Ik kan geen katten uitstaan maar ga ik daarom liggen melken dat ze voor hun plezier muizen doden??

 • Rotties4ever

  en daarbij, wat doet zo’n jong beestje al alleen buiten??

 • Faith

  Erg van je poesje, maar je zegt het zelf, die baasjes waren zeker zo erg, dus opvoeding misschien.

  Wij hebben sinds 3 maand een rottweiler (herplaatser) schat van een hond, leeft samen met drie retrievers en een .. ja .. poes en dat gaat perfect.

 • http://shitzuhuisje.skynetblogs.be/ Chris

  Eerst en vooral wil ik je zeggen dat ik ‘t best erg voor je vind dat je katje dood is gebeten. Anderzijds vind ik je commentaar verschrikkelijk erg. Als we zo gaan veralgemenen maak je ‘t leven voor veel menesn echt zuur. 1 vrouw hoer ? alle vrouwen hoeren ? 1 man pedofiel ? alle mannen pedofielen ? Dikke bulshit dus. Ik heb hier 2 shih tzu’s rond lopen, schatten van honden. Iedereen vind ze keilief maar oh wee als er een kat in de buurt komt jagen ze er achter. Ok ze bijten ze niet en ze doen er niets aan maar ze pesten die beestjes ook serieus. Zal ik vanaf nu dan ook maar zeggen dat de shih tzu een héél gevaarlijk ras is ?

 • Orina

  En hup tzijn weer de rotjes en hun baasjes die slecht zijn…
  Sorry maar ik erger me mateloos aan mensen die door 1 toeval alle leden van een zelfde ras en hun baasjes slecht noemt…
  Ik ben zelf trotse eigenaar van 3 rottweilers die samenleven met 3 poezen.
  Het moet dus niet allemaal negatief zijn he.
  Het is spijtig dat jouw poesje hier de dupe van werd.
  Maar een hond die reageert op een kat… 3/4 van de honden reageert hier op…
  Moeten deze dan allemaal worden ingeslapen, opgesloten, zijn ze slecht?
  Dacht het niet…

 • Ike

  Wat doet uw kat dan ook buiten zodat die hond eraan kon? Ook voor een kat moet je je verantwoordelijkheid nemen en haar binnenhouden. Daarbij, katten die buitenlopen worden vroeg of laat toch omvergekegeld door een auto, nu ist alleen wat rapper gegaan.

 • dogman

  zo baasje zo hond!!!!!
  een terechte uitspraak!!!!
  de meeste mensen met een rotweiler passen in het profiel van debiele randdebielen.
  de stoere willen uithangen met hun hond.
  en ocharme het katje dit had nooit mogen gebeuren.
  dus terecht afspuiten die hond!!!

 • http://www.australiancattledogs.be Marij

  Het is jammer van je katje die verdiende een baasje die beter op hem paste. Rottweilers kunnen lief en braaf zijn. Zelf ben ik bijna vermoord geweest door een Rottweiler van negen maanden. Nadat hij ook de postbode en de bakker te pakken had gehad, is hij ingeslapen. Bij onderzoek, bleek hij een gezwel in zijn kop te hebben. Die hond heeft er voor gezorgt dat ik lang niet meer in de buurt durfde komen van een Rottie. Intussen heb ik er een heel stel leren kennen en ben ik er niet meer bang voor. In dit geval kon de eigenaar er niets aan doen, maar de Rottweiler wordt vaak misbruikt om het karakter van zijn baas. Maar niet alleen de Rott ook de Amstaf gaat dezelfde kant op. Je ziet stoere mannen met een Amstaf lopen en dan voelen ze zich pas “man”.Ik vind het droevig dat een hond het geweten en de uitstraling van de mens moet zijn, is het niet eigenlijk andersom.

 • sleepingrotti

  Dogman, waarom kies je eigenlijk deze nickname? Met zo’n reactie ben jij eerder een hersenloze strandjanet! ‘k Durf te wedden dat je nog nooit een rott op minder dan een meter voor je gezien hebt en jij gaat eens beschrijven hoe dit ras is en hoe z’n eigenaars in elkaar zitten. Dat er krapuul rondloopt dat ons ras om zeep helpt, is nog het enige waar je gelijk in hebt. Voor de rest, snavel toe!!!

  Aan de eigenaar van het katje: een kat heeft een vrije loop en vraagt niet opgepeuzeld te worden door een hond. Ik begrijp je reactie, al vind ik het jammer dat je het ras veralgemeent.
  Ik zou je graag uitnodigen om eens kennis te maken met welopgevoede rottweilers, in de hoop je visie te kunnen bijstellen!
  Sterkte bij het verwerken van je verlies…

 • http://geen rice

  Sorry hoor maar was jou kat dan ook ondsnapt katten zijn huis dieren en hooren binnen te blijven als je kat binnen was was dit nooit gebeurt zo zie je maar weer katten zijn huisdieren en hooren niet in iemand anders zijn tuin hun behoeften te doen

 • Rottielover

  Eerst en vooral; een rottweiler is niet agressiever dan een ander ras, wel dominanter.
  Ten tweede kan het evengoed zijn dat jouw kat de rottweiler wat heeft gedaan, zitten plagen of weet ik veel wat, en dat de hond gereageerd heeft.
  Ten derde, zo’n jong katje hoort nog binnen te zitten, niet buiten!!!
  Jij bent even onverantwoordelijk als de eigenaars van de hond.
  En daarbij, jij bent niet goed gesocialiseerd denk ik! Anders zou je heel anders praten over honden, en niet zo snel vooroordelen hebben.
  Er zijn zoveel mensen hier op deze wereld die slechte dingen hebben gedaan, dat wil niet zeggen dat elke mens hetzelfde is.
  Zo is het ook bij een hond.
  @ Dikkie & Ben : aan jullie praat kan ik horen dat jullie geen ervaring hebben met eender welke hond dus zwijg gwn en moei je niet met zaken waar je niks van weet.
  @ Dogman : jij zal je naam wel te danken hebben aan het feit dat je een laffe hond hebt, want als je voor me stond zou je zo’n uitspraak nooit hebben durven zeggen. En voor zo’n uitspraak denk ik dat jij ook wel afgespoten mag worden.

  Een sociale, welopgevoede rottweiler is een vriend voor het leven, die nooit je vertrouwen zal schenden.
  Een sociale, welopgevoede mens zal nooit dit soort dingen op internet zetten, vol vooroordelen. ;-)

 • Rottielover

  http://www.break.com/usercontent/2008/8/Rottweiler-plays-with-Kitten-563979.html

  Kijk hier maar eens naar, voor je nog eens zoiets post ;)

 • Sybren

  Ik heb een kat gehad, het liefste beest van de hele wereld.

  Een grotere moordenaar was er niet.

  Ik heb een hond gehad, een Rottweiler het liefste beest van de hele wereld.

  Heeft nooit een vlieg kwaad gedaan.

  Sybren

 • loca

  Mijn rottweiler kwam laatst ook aanlopen met een kattenpootje in haar bek… dat is nou eenmaal de voedselketen!

  Hond eet kat, kat eet vogel, vogel eet insect, enz. enz.

  Als je niet wilt dat je kat opgegeten word, dan moet je hem niet loslaten en er gewoon goed voor zorgen! Ik laat mijn honden toch ook niet overal onbeheerd rondlopen… en tsja, als er dan een kat in MIJN tuin loopt dan is het niet mijn verantwoordelijkheid dat mijn hond de kat op eet maar de verantwoordelijkheid van de eigenaars van de kat! Wat doet die kat in MIJN tuin??? En als mijn honden nou in UW tuin zouden lopen, dan loopt er een gevaarlijk monster los zeker? Houd toch op mens!

  En bovendien, niet alleen rottweilers eten katten hoor… mijn american stafford en mastino lusten ze ook graag! VOEDSELKETEN heet dat!!!

  sufkut

 • theo

  je gelooft het niet, mijn rottweiler is dood gebeten van 1,5 jaar oud!
  door een loslopende poes!politie en buren erbij en de eigenaars zelf!
  de eigenaars waren erg aggressief, net als de poes!
  de poes moet nu ook dood!
  hoe bedoel je???…ik reageer uit emotie inplaats van eerst na te denken!

 • Youri

  natuurlijk snap ik dat je boos bent
  arme poes:(
  maar het licht altijd aant baasje ik had ook 2 rottweilers
  die speelde altijd met katten en kindjes en was totaal niet aggresiev
  sterkte.

 • Cherrypets

  Ik vind het kei-erg voor jullie! Lasso is echt een schatje :O.
  Sterkte, voor jullie én Lasso.

  liefs, Erin (12)

 • gast

  volledig mee akkoord,heb ook een rottweiler die nu bijna een jaar is (ervoor nog ene gehad)en rottweiler agressief opvoeden door roepen,tieren,stampen,slagen enz das de hond agressief maken.Een hond is een weerspiegeling van jezelf maar het op het ras steken is dikke zever.zelfs de kleinste hond kon die kat gebeten hebben maar omdat het een rottweiler is maakt het ineens een monster?grow up zou ik zeggen en als je het ras en eigenschappen niet kent,zwijgt dan gewoon!!!

 • Bertje

  ga jij maar dood klootzak

Switch to our mobile site